andreas-klassen-gZB-i-dA6ns-unsplash
Några utvalda

PROJEKT

n2c_img_4
visa Hexpol produktion

Automatisering av produktionsrapportering hos Hexpol 

Need2Code har hjälpt Hexpol med ett flertal effekiviseringsprojekt i form av automatiserade flöden, bland annat produktionsrapportering.

Så här säger Patrik Strand, IT ansvarig på Hexpol: 

”Genom integrationen i Epicor Service Connect får vi sekundsnabba uppdateringar av rå- och färdigvarulager i iScala direkt från produktionsutrustningens PLC:er vilket underlättar för produktionsplanering, ordermottagning och inköp. Det innebär bland annat effektivare lagerhantering, mer korrekta lagernivåer och kortare ledtider till kund för såväl leveranser som bekräftelse av order och annan kommunikation.” 

 Du kan läsa mer om Industri 4.0 HÄR

Office workplace with laptop
konverteringar_illustra_nobg

iScala uppgradering – ett smart sätt att nyttja systemet fullt ut!

Vi jobbar kontinuerligt med uppgraderingsprojekt hos våra kunder. Det är ett klokt val att hänga med och uppgradera sitt affärssystem till den senaste versionen. Du som har underhållsavtal betalar inget extra för att få tillgång till systemets uppdateringar och den nya funktionaliteten. Nya versioner släpps ungefär 1-2 gånger per år.

Need2Code hjälper dig med den tekniska installationen och planeringen runt uppgraderingen. Om du uppgraderar kontinuerligt blir ett uppgraderingsprojekt inte så stort, dessutom kan du snabbare nyttja funktionaliteten.

Vi har stor erfarenhet från uppgraderingsprojekt, kontakta oss för mer information.

En ny version är på gång! Epicor iScala 3.4 släpps i mars, ring oss idag så får du veta mer!