fbpx

Partners

Palette Software

Palette är ett stabilt och beprövat system för fakturahantering. Need2Code implementerar Palette och har en beprövad integration mellan Palette och Epicor  iScala.

Vår integration bygger på Epicors integrationsmotor Service Connect vilket medför att den ingår i Epicors support och fungerar utan ändringar efter mjukvaruuppgraderingar*.
*(så länge systemleverantörerna inte gör större ändringar i sina system)

Vi har även en praktisk funktion som öppnar fakturor i Palette som sökts i iScala.

Epicor Software

Epicor har funnits på den internationella arenan i över 30 års tid. Företaget är idag en av topp 5 av världens största leverantörer av affärssystemlösningar. Epicor ERP återfinns som Visionär i Gartners Magic Quadrant.

Need2Code är en av Epicor Softwares viktigaste partners i Epicor iScala, Epicor ERP och Service Connect. Partnerskapet innebär att vi får tidig tillgång produktreleaser och utbildningar. Alla våra konsulter har dessutom genomgått utbildning i Epicors implementationsmodell Signature. Hos oss finns applikationskonsulter, integrationskonsulter, systemkonsulter, processkonsulter och utvecklare som löser det mesta kring Epicor iScala och Epicor ERP.

Unifaun

Unifaun är den klart ledande leverantören av TA-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Varje dag skickas över 800 000 sändningar av 100 000 olika företag genom våra TA-system och vi utgör på så sätt en central del i europeisk logistik.

Bredband2

Bredband2 utmanar omvärlden med snabb, pålitlig och trygg kommunikation och är en av Sveriges största leverantörer av fiber som lyssnar dedikerat på våra 230 000 kunder.

Need2Code och Bredband2 erbjuder våra kunder en prisvärd fiberlösning i toppklass.  

Snabbast i test!

Bredband2 är den första och enda leverantören någonsin att leverera en snitthastighet på över 100 Mbit/s för att ta emot data, enligt Internetstiftelsens rapport för 2016.