fbpx
Vi är Need2Code

Vi på Need2Code har spetskompetensen och erbjuder professionella konsulttjänster för affärssystemen Epicor iScala och Epicor ERP. Vår kärnverksamhet ligger inom områdena System, Integration och utveckling där lösningar inom finans, tillverkning, kontrakt, service, projekt och distribution är vår absoluta styrka. 

Våra konsulter arbetar nära våra kunder och skapar smarta och effektiva IT-lösningar. Hos Need2Code finns många av Sveriges mest erfarna konsulter inom Epicors affärssystem och tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur systemen ska användas för att stödja effektiva affärsprocesser, processutveckling och implementation av system.

Vi har även nytänkande processkonsulter och utvecklare som har utvecklat ett egna applikationer och integrationer som kompletterar Epicors affärssystem för automatisering eller finlir som går att anpassas för just ditt företag för att ge det lilla extra.

Våra kunder finns inom områdena tillverkning, distribution, service och finans.  

Vi brinner för att skapa verklig affärsnytta.

System Nyttja systemet

System

Vår portfölj med standardsystem är inriktat på att nyttja affärssystem och affärsprocesser på bästa sätt. Vi på Need2Code jobbar med olika standardsystem från bland annat Epicor Software, Palette, Medius, Microsoft samt Open Source produkter som WordPress och WooCommerce.

Need2Code har också ett antal egna produkter framtagna för att förenkla den dagliga processen.

Integration Koppla ihop systemen

Integration

Våra lösningar för integrationer och automatiseringar innebär att man elektroniskt importerar eller exporterar data från ett system och löser in data i ett eller flera andra system via till exempel Microsoft Office Excel, XML, EDIFact eller något annat format.

Vi utvecklar våra lösningar med Epicor Service Connect, Microsoft SQL Server eller Egna applikationer som integrationsmotor.

Utveckling Anpassa processen

Development

Vår utvecklingsprocess innehåller allt från anpassningar i standardlösningar till helt egen utvecklade applikationer för olika plattformar såsom Windows Forms, Web och mobila applikationer. Vår styrka ligger i en otrolig bred kompetents. Vi hanterar allt från VB6 till .NET

Infrastruktur Pulsådern i IT-verksamheten

En bra och säkrad infrastruktur är ett måste i dagens samhälle där minsta avbrott i driften eller känslan av tröghet i systemet skapar frustration hos användare. I vårt erbjudande om infrastruktur ingår allt från felsökning av servrar, nätverk, databaser till installationer av servrar, skrivare och applikationer.

Windows, Linux eller Mac. Vi kan allt!

Support Trygghet i vardagen

Vår supportavdelning är din trygghet i vardagen. Via ett supportavtal med Need2Code kommer din organisation aldrig behöva känna sig maktlös inför ert System eller din produkt från Need2Code.

Har ditt företag inget avtal är ni välkommen att använda tjänsten på konsultbasis.

Förutom frågor om ditt ERP-system så hanterar vi även frågor allt från office-paket, wordpress, windows, linux, mac. Du kan helt enkelt fråga oss allt. 

Inovationer Den där nya appen

Inovationer skapar nya möjligheter för oss som användare och nytta i vårt samhälle. Varje dag använder våra kunder lösningar från Need2Code. Det är allt från Rapporter till Applikationer. Tveka inte att prata med oss om den där appen som du tänkt på men som aldrig blir av.

Vi kan hjälpa dig!

Vårt uppdrag Starka tillsammans

Vårt uppdrag som Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster runt Epicor iScala och Epicor ERP är att tillammans med kund leverera hållbara och investeringssäkra lösningar.

Kontakt Vi finns här

Stockholmskontoret Besöksadress

Avestakontoret Besöksadress

Gävlekontoret Besöksadress

Linköpingskontoret Besöksadress

Kontakta oss Vad kan vi hjälpa till med?

Du är också välkommen att ringa oss på 08 650 05 08