Unifaun

Unifaun är den klart ledande leverantören av TA-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Varje dag skickas över 800 000 sändningar av 100 000 olika företag genom våra TA-system och vi utgör på så sätt en central del i europeisk logistik.

 

unifaun

Unifaun

Kopplingen mellan Unifaun Online och iScala som underlättar processen av att boka transporter av ditt gods.

Unifaun Online är ett komplett, säkert, internetbaserat system som hanterar alla din sändningar* och transportörer på ett och samma ställe.

Unifaun Online skriver ut etiketter, frakthandlingar, tull-dokument, sändningslistor, rapporterm m.m. och skickar EDI automatiskt till dina transportörer.

För att du enkelt ska kunna välja system och samtidigt ha kontroll på kostnaden för användningen så kan du välja mellan två olika paket – Unifaun Online Standard eller Plus. Det finns även tillval till Unifaun Online Plus som du väljer beroende på vilket behov du har.

Need2Code har utvecklat en integration, N2C Transport System, som är en webbaserad applikation mellan iScala och Unifaun. I N2C Transport System hämtas alla ordrar där ett lageruttag har skett. Klicka på en order i listan och all fraktinformation från iScala visas. Redigera information, byt fraktbolag, fraktsätt eller leveransvillkor mm. Tjäna tid genom enklare hantering av varje försändelse – slipp handstansning på Unifaunonline och utskrifter av order för att se bra. Slipp även underhåll av kundregister i flera system och återanvänd information som redan finns – vilket ger en minskad risk för fel.