Kunskap och produktnyheter från Need2Code.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar något! 

Intresserad av att byta supportkanal för iScala ?

Nu startar vi även en support organisation som tar han om 1:st och 2:nd line support ärenden för iScala.

är du intresserad av detta ? läs mer här (följ länken) och kontakta oss på info@need2code.se så tar vi en direkt kontakt med dig !

Hälsningar Thomas och Anders

lördag, september 9th, 2017

Sommarsemester 2017

Nu stundar en härlig sommar med allt vad det innebär.

Vi stänger ner vår verksamhet under v28-v31

Vid akuta fall så prova att söka Thomas på mobil : 0735-191030 (ingen garanti för 100% svar)

Ha en underbar sommar önskar vi alla på Need2Code !!

fredag, juni 30th, 2017

Tack till alla er som kom och träffade oss i Helsingborg, Jönköping och Stockholm!

Nu har det gått en vecka sedan vi kom hem från vår roadshow genom södra Sverige då vi hade förmånen att få träffa glada och idérika Scalaanvändare!

Vi vill i detta mail rikta ett stort tack till alla er som tog sig tid för att träffa oss, vi hoppas att vi får träffa er och alla andra som inte hade möjlighet att träffa oss snart igen! Vi vill också rikta ett tack till Sabi och Carro från Epicor och Catharina på Palette som följde med oss för att prata om sina respektive produkter och svara på era frågor. Vi tackar även Stuart, som med hjälp av sitt nya eventprogram gjorde inbjudan till det här eventet så smidigt.

Fram till nästa gång vi ses kan ni kolla in filmen nedan, ifall ni saknar oss för mycket!

 

måndag, april 3rd, 2017

Välkomna på N2C-roadtrip!

Under våren tänkte vi ta med oss våra partners Epicor och Palette för att ge oss ut på en turné i den södra delen landet. Vi tycker det vore superkul om just du kunde komma och träffa oss.

Vi kommer prata om nya iScala 3.1 (iScalas roadmap), Palettes faktura lösningar tillsammans med iScala och lite om våra egna produkter. Temat för eventet kommer att vara effektiv administration, och det kommer vara mer inriktat på finansbitarna i iScala än logistikbitarna.

Vi inleder turnén på Clarion Grand Hotel i Helsingborg den 20 mars för att sedan åka till Grand Hotell i Jönköping den 21 mars. Vi avslutar turnén på Nordic Light hotell i Stockholm den 22 mars.

Eventet inleds klockan 12, då får ni också en lättare lunch, och avslutas klockan 17 med ett mingel.

 

Mvh,
Jessica

073 519 10 25

jessica@need2code.se

torsdag, februari 9th, 2017

Välkommen, 2017!

2016 var ett bra år hos oss på Need2Code, då vi ökade kompetensen på företaget inom integration, programutveckling, teknisk plattform och applikationskonsulter. Vi har även deltagit på två användarföreningsträffar, varit på Epicor Insight och skapat nya partneravtal med Palette och Unifaun.

Nu ser vi fram emot ett nytt år, med nya användarträffar och kanske kan vi också få träffa er på vår första roadtrip genom södra Sverige. Vi hoppas på att få träffa så många av er som möjligt då!

Datum för roadtrippen:
• 20/3 inleder vi i Helsingborg
• 21/3 stannar vi till i Jönköping
• 22/3 avslutar vi i Stockholm

Mer information kommer, men skriv ner dessa datum redan nu!

Vi ser fram emot 2017 och vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete, vi vill även fortsätta att uppmuntra alla ni som läser dessa mail att kontakta oss om ni har några frågor eller önskemål på vad ni vill läsa om eller se en Youtube-film på.

Mvh

Jessica

jessica@need2code.se | 073 519 10 25

torsdag, januari 12th, 2017